Gezondheid

Weinig tijd maar toch gezond en lekker koken?

We hebben het allemaal druk. Tussendoor willen we toch nog graag kunnen genieten van een lekkere en gezonde huisbereide maaltijd. Hoe kan je dat doen zonder uren tijd te verliezen? Ontdek ‘Lekker Normaal’!

Automatische boodschappenlijst

Uren nadenken over recepten en last minute naar de winkel hollen? Maak er komaf mee met onze ‘Lekker Normaal’-smartphoneapp! Je geeft in met hoeveel personen je van het weekmenu eet en je kan ook aangeven of je graag een vegetarisch alternatief wilt. Er wordt vervolgens automatisch een boodschappenlijstje gegenereerd. De zaken die je al in huis hebt, kan je alvast afvinken. Lekker handig, Lekker Normaal!

Meal prepping: een tijdsbesparing tot 75%

Meal prepping is helemaal hot en waaide langzaamaan over naar België. Het werkt als volgt: je koopt alles op je Lekker Normaal-boodschappenlijstje in één shoppingtrip en je bereidt alle gerechten op één avond, in de plaats van elke avond een ander gerecht klaar te maken. Vervolgens bewaar je de gerechten in doosjes, voor elke dag één. Als de gebruikte ingrediënten niet lang houdbaar zijn, kun je je gerechten ook in de diepvriezer bewaren. Je maakt ze warm gedurende de week. Het is misschien moeilijk te geloven, maar je bespaart enorm veel tijd! Denk er maar eens over na: je hoeft niet elke dag opnieuw al je kookmateriaal bij elkaar te zoeken. Je groenten snijden gaat ook sneller. Vijf uien snijden gaat veel sneller dan vijf keer één ui snijden. Probeer het zelf maar. Verder is er veel minder afwas. Het is dus nog ecologisch ook!

Download de Lekker Normaal-app!

Je vindt de app in de App Store of de Android Market onder ‘Lekker Normaal’.

  1. Wekelijks krijg je een handig en gezond weekmenu. Je hoeft dus niet meer na te denken over wat je gaat koken.
  2. Elk recept wordt in duidelijke stappen uitgelegd.
  3. De app maakt automatisch een overzichtelijk boodschappenlijstje voor jou, aangepast aan het aantal personen. Handig om mee te nemen naar de winkel.

Surf zeker eens naar http://www.lekkernormaal.be en ontdek al een deel van onze Lekker Normale recepten. Laat het smaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *