Zo overleef jij de festivalzomer!
Gezondheid

Zo overleef jij de festivalzomer!

Ook al vinden we meer en meer gezonde dingen om te eten. Een festival kan zwaar zijn  voor je lichaam. Zeker als je meerdere dagen gaat en op de camping blijft slapen. Geen nood, wij geven je enkele tips zodat jij optimaal kunt genieten van de festivalzomer.

2

1 Eten op een festival is duur. Maar soms echt duur. Soms staan er eettenten juist buiten het festivalterrein. Daar zijn de maaltijden goedkoper en soms zelfs beter.

3

Zorg voor een goede slaap. I know, dat is moeilijker dan je denkt. Het kan wel helpen om je tent niet te dicht bij de feesttent op te stellen. En de toiletten  (om van de geur nog maar te zwijgen).

4

Water, water, water. Het blijft belangrijk. Wil je niet te veel geld uitgeven aan water waarvan bovendien het dopje van de fles wordt weggegooid? Smokkel dan enkele dopjes mee op het terrein. Daarnaast kan je bij de toiletten je flesje bijvullen met drinkwater.

5

Aanschuiven aan de security kan superlang duren. Zeker als je in een rij staat met veel mensen met een rugzak. Neem daarom best een rij met de minste tassen.

6

De eerste kiosk om bonnetjes te kopen is meestal ook de drukste. Ga iets verder op het terrein, daar vind je minder drukke verkooppunten.

7

Een festival is geen modeshow. Trek daarom niet je beste en witste sneakers aan, maar ga voor comfy kleding waarin je je goed voelt.

9

Draag zorg voor je oren. Zeker als je als een ‘die hard’ altijd vooraan staat. TIP: bij de Hoorba(a)r vind je de beste oordopjes!

10

Vrienden kwijt? Heel normaal, maar wel vervelend. Trek foto’s vanaf de plaats waar je staat en stuur deze naar je vrienden, zo hebben zij een beter beeld van waar je ergens staat.

8

Geef je een rondleiding in je tent?  Doe het dan veilig ;-).

11

Have fun!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *